Eduskuntavaalit 2023

Huhtikuussa 2023 pidettävät eduskuntavaalit lähestyvät jo kovaa vauhtia. Toivomme, että juuri sinä lähdet mukaan tekemään vasemmistolaista vaalivoittoa!

Ensi kevään eduskuntavaaleissa ratkaistaan, jatketaanko Suomessa tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan rakentamista, vai romutetaanko tällä hallituskaudella hyvin käynnistynyt työ. Auttamalla Vasemmiston vaalivoittoon olet mukana varmistamassa, että hyvä elämä kuuluu kaikille, ei harvoille.

Voit tulla mukaan tekemään vasemmistolaista vaalivoittoa monella tavalla: asettumalla ehdokkaaksi, liittymällä jonkun ehdokkaan tukitiimiin tai esimerkiksi auttamalla materiaalien jaossa, kun varsinainen vaalikampanjointi alkaa ensi keväänä.

Juuri nyt piirijärjestömme ympäri Suomen valitsevat ehdokkaitaan vaaleihin. Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää asiasta, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä joko piirisi toiminnanjohtajaan, järjestötiimin vetäjään Juuso Aromaahan tai kunta- ja järjestöpolitiikan asiantuntijaan Antti Saarelaiseen. Yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja puolueen vaaliohjelmasta, kampanjasta ja muusta vaaleihin liittyvästä julkaistaan ja päivitetään näille sivuille syksyn ja kevään aikana.

Tule mukaan, ystävä – tehdään yhdessä Vasemmiston vaalivoitto!