Tule mukaan!

Vasemmistoliitto toimii jäseniensä ja kannattajiensa avulla. Jäseneksi voit liittyä osoitteessa vasemmisto.fi/liity-jaseneksi/. Toiminta ei kuitenkaan edellytä puolueen jäsenyyttä. Mukaan toimintaan, vaikuttamaan ja ideoimaan ovat tervetulleita myös äänestäjät, kannattajat tai muuten vaikuttamisesta tai mukavasta yhdessäolosta kiinnostuneet.

Puolueen asioista päättävät kuitenkin sen jäsenet. Jäsenet toimivat omissa paikallisyhdistyksissään eli puolueosastoissa sekä kuntansa ja alueensa eli Pirkanmaan piirin organisaatioissa. He vaikuttavat Tampereen ja Pirkanmaan asioihin valtuutettuina tai muina luottamushenkilöitä tai evästämällä näitä neuvoilla ja näkemyksillä. Jäsenet myös päättävät puolueen kehityksestä, valtakunnallisen politiikan sisällöistä ja valitsevat puoluejohdon.

Jäsenenä voi olla myös kannatusmielessä. Jäsenyys kuitenkin avaa väyliä vaikuttaa ja toimia puolueessa ja puolueen kautta yhteiskunnallisissa päättävissä elimissä. Liity rohkeasti tai kysy lisätietoa jäsenyydestä. Jäsenet ovat voimavaramme, ja uudet jäsenet ovat aina lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoa jäsenyydestä ja liittymisestä saat toimistostamme (puhelin: 050 443 4164, s-posti: pirkanmaanvas AT  pirkanmaanvas.fi).